lördag 22 december 2007

Las Vegas dag 10



Jörgen dag 10:

Torsdag och idag ska vi dra till tornet igen för att besöka toppen men även fixa några grymt nya HPK kepsar som man kan få där. 11 dollar en säkerhetskontroll och 30 sekunder senare är vi uppe på toppen i tornet. Vilken grym utsikt ! Helt klart en grej som man bör göra i Vegas.

Vi drar ner till det nya pokerrummet och kör deras 60 dollars kl.16.00 turnering. Tyvärr är det bara 10 spelare och vi hamnar såklart på samma bord. Anders åker ut med KK mot en fisk som träffar A på turn. Jag väljer att trycka hårt med A7 med A på bordet mot fisken men då har han två par och jag är ute. Fisken har ju typ hälften av markerna då men typ 10 min senare är han ute :-)
Anders och jag sätter oss vid ett 2/4 limit bord och växlar in 200 dollar vilket vi får i 1 dollars marker (det är mycket marker). Är ett slaskigt bord och jag är lite tiltad så kör varje hand vinner en fin pott med 7 3 J Får även AA som håller mot Anders. Men det kostar att spela varje hand. När Pekka är ute så hoppar vi av cashgamet jag har gått +-0 Anders -3 J
Vi käkar på Fellini som har mycket god pizza.

Mätta drar vi oss till hemmaplan och deras kl.19 turnering. Men det är inte lätt att ta sig till Sahara från Stratosphere för det är ren storm utanför och man får verkligen kämpa för att kunna gå mot vinden. Det tar kanske dubbelt så lång till att ta sig Sahara. Hamnar på ett okej bord men jag vinner inte en enda hand före pausen. Har bland annat lagt JJ efter flopp A A 2.
En har 22 och 10 10 men på rivern kommer A och 10 10 vinner och hade jag varit med så hade jag ju tripplat upp. Jag får 10 10 och limpar med floppen är 8 5 2 och en spelare betar 1200 och jag ställer in mina 2.8k han synar med J8 och på river kommer J. Ute igen utan att vinna en enda pott......
Ingen av oss går till finalbordet. Tillbaka på rummet börjar vi undersöka internet igen och kommer på att ute i korridoren funkar det trådlösa skapligt så Pekka passar på att surfa lite medans Anders och jag går och spelar kl.23.00 turneringen.
Som vanligt hamnar vi på samma bord men ingen av oss har några kort. I pausen ligger jag lite under startstack men i ett läge limpar jag med 44 och träffar 4 på floppen. Får med en spelare all in och jag vinner en pott på nästan 10k. Sen är det lugnt och jag glider med till två bord kvar. Nu är blindsen höga jag får JJ med endast 5k kvar och får syn och vinner har då 13k. Lite senare då blindsen är på 2000/4000 och läget är minst sagt kritiskt vi är 12 spelare kvar och jag måste ju gambla nu så utg ställer jag 15k med Q9 ruter men en spelare har AQ och jag åker ut.
Just nu går pokern riktigt dåligt för oss alla tre. Men vi är fortfarande sugna och det ska klonkas under sista veckan :-)

Pekka dag 10:

AE har ockå dragit en vinst på ”hjulet”, men en teknikalitet kring när den skulle hämtas ut gör att priset förfaller. Och med den mitt redan naggade förtroende för hotellet.
Drar upp till toppen på Stratosphere, som är ett närliggande hotell/casino med ett superhögt torn. Vilken utsikt!!!
Turre på Stratosphere: AE och JE åker i stort sett direkt på ett 10-mannabord som besätts med ersättare. Jag synar en all in med KQ som möter KQs och torskar på färgen. Åker sedan med 44 mot TT i en all in.

Sahara: En full (& ful) kärring rumlar in sekunderna efter start och raisar rejält out of turn då många redan limpat med. Jag synar stora blind och låter henner göra sin raise. Då alla hängt med i denna fram till mig reraisar jag med AQ. Hon följer med, floppen ger damträff, jag höjer, hon går all in, jag synar, turn ger henne färgdrag – men tack å lov upprepas inte intermezzot i tornet för en ½ timme sedan, utan vi splittar potten.
Synar en all in med AKs som jag förlorar mot JJ. Gör rebuy som leder in i en trevägspott där jag inför rivern raisar tillbaka all in med öppet steg- o färgdrag.
Stegen sitter och ger mig potten. Stacken uppe i dygt 6000, 1000 mer än man skulle fått med buy in + rebuy direkt. Får AK nästan direkt och med flera limpar tripplar jag upp betet, vilket svaras med all in från en pecis anländ superstack från ett annat bord. Jag synar, möter QQ, och boarden sviker i denna flipp.

Inga kommentarer: