fredag 25 juni 2010

Last day in LA

Uppe med tuppen och redan runt kl.08 lämnar vi hotellet för att åka ner till havet och Santa Monica Pier. Inte lätt att förflytta sig i LA då det är grymma bilköer överallt men 30min senare är vi nere vid havet. Vi vandrar ut på piren och tar lite bilder och andas in havsluften sen är det dax för nästa mål. Nu ska vi till Walk of Fame i Hollywood och se stjärnorna i gatan.

Det blir lite köande och lite fina kvarter i Beverly Hills.Hittar snabbt ett P-hus och tar och ut på gatan och den första stjärnan man ser är Harrison Ford.
Vi går in på Hollywood Wax Museum och kollar in dockorna, men det är ganska tråkigt inte alls som förra året. På köpet fick vi även inträde till Guinnes World Records men det är inte heller nån höjdare. Blir ett snabbt besök på McDonalds som såklart ligger där mitt i smeten. Blir en liten skymt av Hollywood skylten innan vi måste dra vidare.

Nu ska vi till Universal Studios som har en grymt stor nöjespark som har det mesta. Vi hittar dit utan nå större problem och betalar 61 dollar i inträde. Planen är att ta oss till Studio Touren som är en tåg som åker runt och visar filmplatser m.m. Efter 15min köande bär det av runt om i omgivningarna där vi får se avancerade filminspelning och klassiska som Hajen.
Även hela filmsetet för Desperate housewifes. Riktigt kul och häftigt tour som verkligen var värd inträdet.Vi ser även en show till Terminator 3D som oxå är riktigt bra.
Klockan 17 ger vi oss av hemåt eller iaf mot Las Vegas. Tar ca 3h att köa oss ur LA sen är det motorväg till Las Vegas. Strax före kl.23 är vi tillbaka på hotellet. Benny har tyvärr åkt ur Rios deepstack men kommer istället 3a i en turre på hotellet.
Imorgon är det sovmorgon :-)

Inga kommentarer: