måndag 21 juni 2010

Dag 4 - Rio here we come

Vi börjar dagen med en fin pizzaslice frukost innan vi drar till Rio för att spela deepstacken där. Kul att besök WSOP området på Rio och vilka grymt stora lokaler. Klart man inte kan bli annat än pokersugen. Glider runt lite och känner på atmosfären sen reggar vi oss till Deepstacken som börjar kl.13.00. Man får 15000 marker och det är 30min perioder. Det blir hela 575 spelare.

Jag hamnar på bord blå 305 plats 3 och vinner andra handen på BB med 5 2 sen är det slut på vunna händer. Efter en drygt en timme byter jag bord till blå 260 stol 10.
Där händer det inte heller mycket har haft 22,66 som bästa händer. Sista handen innan pausen får jag 10 8 som förvandlas till en stege på rivern och jag raisar och vinner potten (den andra för dagen).

Har då efter 2h spel lite över startstack. Fortsätter att vara iskall men tillsngelut kommer AA och en snubbe höjer och killen bredvid mig höjer till 5k. Jag har 15k steker lite och ställer in allt. Han suckar lite och kommenterar att jag har varit så tajt men han kan inte vika KK :-)
Jag dubblar upp och lite senare får jag QQ men vinner bara blindsen. Får även en walk när jag har JJ.
I andra pausen har jag runt 34k och ligger bra med men tyvärr är Tobbe ute. Hittar AK två gånger under ett varv men förlorar båda och tappar ner till 25k.Får byta bord igen med runt 250 spelare kvar. Nu är blindsen på 800/1600/200ante och jag har kommit tillbaka till startstack. Det är dax att göra nått så jag ställer i mitt position med 6 2 men tyvärr synar SB med 10 10 och jag är ute på runt plats 200. Idag hade jag verkligen dåligt kortsnitt och träffade inget med dom andra händerna jag spelade. Det enda som var bra var tålamodet det är på topp :-)
Det är 54 priser och både Pekka och Benny är med och kämpar om pris och båda kommer ITM ! Benny åker som 49a och får 378 dollar synd bara att AQ inte kunde slå KJ på slutet.
Pekka åker som 45a och får 461 dollar synd att KQ inte kunde slå K4 då hade han haft en 300k stack.
Bra iaf med två ITM och vi sugfiskar var nöjda :-)
Imorgon blir det troligen så att vi testar Aria ett nybyggt casino som ligger mitt i smeten.Isåfall deras 175 dollars turre kl.13.00Sen på tisdag/onsdag är det tänkt att vi ska åka och besöka Los Angeles.

Tillsist: Missa inte att läsa Tobbes blogg klicka bara på Turbo T länken

Inga kommentarer: