lördag 19 juni 2010

Las Vegas Dag 1 - Houston we have a problem

Klockan skulle ringa 06.30 men jag var vaken och uppe före kl.06 det är inte ofta det händer :-)Strax före halv åtta är Benny och Tony (som ska köra oss) hem hos mig och vi drar österut till Västerås. Hämtar upp Pekka, Petter (ej pokerspelare och kompis till Benny), och Tobbe. Sen raka spårtet till Arlanda där vi är framma starx efter kl.09.
Petter som bokade sent ska flyga en annan resväg så han checkar in på New York planet. Vi andra drar till British Airways för resa till London. Som vanligt blir det köande i 45min innan vi är incheckade. Jag får info om att jag är utvald till en extra säkerhetskontroll i London, bara hoppas man slipper gummihandskar på :-)

Vi softar lite med dryck + macka för dom som är hungriga. Boardar planet vi planet och resan västerut börjar. Direkt efter att vi lyft så reser sig Benny för att gå på muggen ger solglasögonen till Tobbe sen lägger han sig på golvet !! Personalen kommer ju direkt och Benny svettas och vi bara ligga på golvet. Dom tar innan innan han bakom och börjar ge honom syrgas.
Hörde sen att dom tlll och med funderade på att nödlanda för att få honom till sjukhus.
Vi försöker snacka med dom att han haft det här en gång tidigare och då blev han bra efter 45min. Resan till London tar ca 2h och sista halvtimmen är Benny på benen igen och ser pigg ut. Men personalen har redan "flaggat" honom och säger att en doktorn måste kolla på honom innan han får åka vidare.

Väl inne på terminalen säger dom att han själv måste ta sig till sjukhus för att få följa med till Vegas. Vi lyckas snacka med dom så att dom skickar ut en person att kolla på honom då han ju är pigg nu. Men dom säger åt oss att gå igenom säkerhetskontrollen och Benny får vänta på ett okej. Just när vi boardar planet ringer Benny och säger att han har fått ok MEN att det är försent att checka in. Alltså måste han ta en hotellnatt i London för att flyga dagen efter till Las Vegas, inge kul alls.

Vi bara tre personer som kl.16.05 lämnar London för en 10h flygning direkt till Las Vegas. Resan går bra men man skapligt stel i rygg och leder när vi äntligen landar i favvo staden av alla LAS VEGAS. Efter att ha köat i 45min för att komma in i USA så går det snabbt att få väskorna. Men som jag redan räknat ut har dom tagit av den väska somn var taggat med Bennys namn men den väskan tillhör Pekka. Så vi tar Bennys väska men Pekkas är kvar i London (tror vi iaf).
Nu kommer nästa problem var är Petter ? Vi har landat i terminal 2 och han väntar på oss i terminal 5 (hans plan landar 9 senare än oss). Eftersom det tagit oss över en timme att komma igenom tullen och allt så tror vi att han gett upp och taigt en taxi till Stratosphere. Tyvärr har ingen av oss han mobilnummer och han har bara Bennys nummer.

Vi tar en gratis buss till hyrbilsfirman och där hämtar vi ut vår bil även denna gång blir det en Dodge Charger. Framåt tio tiden är vi på hotellet och checkar in tyvärr får vi rum i "fel" torn. Men som tur är har Petter redan check in så han är på plats. Skönt att ändå vara framme men vilket strul och en man kort :-(
Blir en snabb återföreing med Petter sen drar vi till donken och köper en... vad ?
Jo det klart det blir en ANGUS + milkshake.
Men vad händer ?
Jo jag är inte alls sugen så efter ett par tuggor och halva shaken ger jag upp och lämnar resten. Man är bra trött och det blir sängen runt midnatt för att ladda för en heldag i Vegas. Då ska vi spela en billig Sahara turre kl.11 för att sen hämta Benny på flygplatsen kl.19.
Ny rapport kommer tomorrow

1 kommentar:

Hef sa...

Haha, vad vore en resa utan er Angus? :)