lördag 26 juni 2010

Caesars Palats

Sovmorgon och vaknar runt kl.13 och en dryg timme senare drar vi till Caesars Palace för att spela turre. Först tar vi ett par pizzaslices som frukost/lunch innan turren börjar kl.16.00. Det är en 235 dollars turbo med 30k marker och 20min perioder. Lite kul att kunna slaska loss ibörjan men jag missar alla floppar och vinner en liten pott med KK.

Efter en timme är det paus och jag har ca 25k. Så kommer handen som jag kunde spelat annorlunda. Blinds är 300/600 en limp och en höjer 2100 jag har AK på BB och synar en till synar.
Flopp A 10 4 rainbow och han betar 2600.
Jag tror jag leder och höjer till 7500, killen mellan oss viker men han synar.
Sätter han på AQ eller AK (han är ny vid bordet).
Turn Q och jag har bara 14k och potten är över 20k så jag checkar och viker när han betar.
Rätt eller fel ?

Nästan direkt efter det får jag byta bord till bordet där Tobbe sitter (Benny satt där innan han åkte med AA mot 95). Jag får mig tilldelad plats 2 men tänker fel när jag sätter mig på plats 9 :-)Direkt får jag KK och ställer in mot en som höjt men han viker. Sen vinner jag nästan hand oxå och i den tredje handen får jag 77 och höjer upp. Stora delat av bordet har limpat och många av dom synar nu. Flopp A A 2 och jag betar 5.2k alla viker. Har nu vunnit tre raka och är nästan tillbaka på startstack.

Är med en del och försöker se billiga floppar men missar allt. Blindsen är dyra så jag ställer med 1o 9 får syn av 33 och rivern är en fin 10a och jag är runt 25k igen. Kunde nog ha tajtat till lite mer men känns som man ska vara ganska aktiv då blindsen går upp fort. Blir short igen och får in det med K 10 mot 9 6 och vinner den med :-)

Nu ska jag squeeza med QJ då halva bordet limpat och jag ställer med 22k. Sista mannen (en tysk) hittar synen med 7 6 !Flopp 7 7 2 gonatt....... ute på plats 53 av 110 startande.
Bara Tobbe kvar som lite senare går in i tysken med KK mot hans A9 flopp x A A.....

Träffade först Robin Y och lite senare Johan Svann inne på Caesars, kul att träffa "kändisar" i Vegas. Imorgon blir det nog kl.12 turren på Golden Nugget som jag tycker varit casinot med bäst struktur. På söndag funderar vi på att köra Rios deepstack samtidigt går Tournament of champions med en massa kändisar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

FEL!
Du nu "sätter" honom på AK eller AQ(vilket jag tycker du gör fel, hur kan du göra det om han är ny vid bordet. Han kan väl ha vilket A som hellst, han är ju ny och kan vara tomte) kan du väl inte vika.
"Feg-lirar/Slow" man AK(tycker du skall slå upp den pre där) och får den floppen och in så mycket marker..
Lär man fan köra in det sista också...
Fredrik N

Mattias H sa...

hur många gator spelade du den handen bra?;)