tisdag 22 juni 2010

Dag 5 - Aria Arena

Dagen börjar kl.11 då vi vaknar och gör oss redo att käka en frulle på hotellet. Men det visar sig att dom bommat igen stället. Planen är att åka till Aria för att spela poker men nu även för att käka en enklare frukost. Vi parkerar på Monte Carlo och går igenom där till Aria som är ett helt nybyggt casino. Reggar oss snabbt till turren för att se dra och leta rätt på nått ställe att käka på.
Efter en rundvandring hittar vi ett cafe där vi tar en Egg Benedict och sen drar vi snabbt till pokerrummet.

Benny är lite risig i kistan så han är kvar i sängen på hotellet. Men vi tre som spelar hamnar oturligt nog på samma bord. Totalt blev 84 spelare som betalade 175 dollar och det gav 9 priser med 4.2k till vinnaren. Strukturen är helt okej med 10k marker och 30min perioder. Jag hade iskalla kort men var med och vevade i flera potter utan kvalitetshänder, något jag aldrig gör på klubben :-)
Lyckas trots eller tack var detta gå lite plus under dom första perioderna. Men sen gör jag ett misstag med AJ som jag höjt upp med och fått syn.Flopp A 10 7 här har jag redan bestämmt mig att checka om jag träffar floppen så jag checkar. Han betar 500 som jag synar. Turn K (ligger nu tre spader) och han betar 1k med syn från mig. River 5 (ej spader) och han betar 3k nu börjar jag steka lite men tror han är ute och cyklar så jag synar för att se han vika upp 77.

Efter den potten är jag nere på 7k och nu börjar jag spela tajtare. Break efter 4 perioder och jag är nere på 6.5k och min bästa hand är AQ. Tobbe och Pekka går lite bättre och har runt 13-15k. Korttorkan fortsätter för mig och jag blindar ner mig en stund. Tyvärr åker Pekka ut då han ställer med 89 klöver på flopp Jx 7c 6c men den andra har 77 och träffar fyrtal på rivern.
Nu är blindarna på 400/800/100ante och jag har runt 6k så försöker hitta lägen att ställa på.
All in nr.1 med J6 och jag vinner utan syn. All in nr.2 med AJ får syn av A8 och jag dubblar upp till 9k. Lite senare är dax för all in nr.3 med 44 och jag möter AA.....
MEN rivern är en fin 4a och jag dubblar upp till 12k. Det är första gången på säkert 25 speldagar i Vegas som jag vinner ett sånt underläge.
Nu kommer 10 10 som jag väljer att slowspela då jag tror en tiltad snubbe ska ställa in men han viker och vi blir 4st som ser floppen.Flopp 9 9 2 och en gubbe betar ut och jag får känslan att han har 9an så tajt som jag är viker jag. Det var troligen ett misstag och jag ångrar att jag inte höjde upp preflopp.

Tyvärr hamnar Tobbe all in med QQ och möter KK och AA. Flopp x x K turn Q river x och Tobbe är ute.Blindsen är 600/1200/100ante och jag kan inte vänta längre så all in nr.4 med A3 hjärter då får jag syn av en som är shortare än mig och av SB som har mycket marker. Shortisen har 77 och SB har AJ ser mörkt ut. Men floppen är 10 4 3 nu jag leder iaf sidopotten som är större än mainpotten.
Turn A nu leder jag båda potterna :-)
River 4 nu reser jag mig upp och går nedslagen och utslagen därifrån på plats 36.

Riktigt jobbig turre med 10 10, 4 4, A Q som bästa händer på 4h timmars spel.
Kortsnitt var långt under medel men tålamodet var klart över medel igen :-)
Efter turren drar Tobbe och jag (Pekka har dragit till hotellet tidigare för att vila) till Gold Coast och käkar en 7 dollars buffe. Sen blir det bilen till hotellet och lirar lite slots (går nån dollar plus).
Troligen åker vi till Los Angeles på onsdag så imorgon tisdag har vi inte gjort upp några planer för än. Läs bloggen imorgon så får du se :-)

Inga kommentarer: