torsdag 24 juni 2010

Dag 7 - Tonight i Los Angeles

Uppe i ottan för att redan kl.08 ta bilen till Los Angeles. Tyvärr är Benny inte helt okej så han blir kvar i Vegas. Stannar till för lite frukost vid Whiskey Pete´s som ligger vid Primm ca 30min från Vegas. Blir en ägg frukost som är helt okej. Fyller även upp tanken med billig bensin. Sen drar vi ut i öknen mot Los Angeles. Resan tar ca 4.5h från Vegas och vårt första mål är Burbank och NBC studios. Där har jag fixat 4st biljetter till The tonight show med Jay Leno.

Vi försöker använda Pekka GPS men det vill hela tiden svänga höger höger höger :-)
Men vi har googlemap och hittar fram i god tid. Blir en de köande innan vi får biljetter och kommer in i studion. Blev lite trångt så jag får flytta fram och sitter längst fram närmast orkestern. Publikuppvärmaren håller igång publiken och Jay kommer ut och snackar lite innan det drar igång. Showen spelas in "live" och sänds på kvällen på NBC.
På ca 1.15h är allt över. Gästerna denna gång var Jeremy Piven, Louis C-K och artisten Drake. Det var riktigt kul även George Foreman var där som gästdomare i tävlingen Meal or no meal. Vet inte om jag syns i tv sändningen men på Kanal 9 visar dom det med en veckas fördröjnig så kolla nästa onsdag :-)

När allt är klart drar vi in mot downtown LA för att hitta ett hotell. Efter lite tips på nätet så åker vi till Clarion och där fixar vi rum för en natt. Nu är vi ganska hungriga och ger oss ut på jakt efter mat. Finns nästan bara snabbmat och asiatiska ställen men så ser vi en skylt om mexican food. Jag är inget fan av mexikansk mat och har knappt provat nått av det men som tur har dom en cheeseburgare så det blir det. Smakar helt okej och mätt blev man.
Går tillbaka till hotellet för att börja lägga upp planerna för imorgon med kartor och platser vi ska se. Kanske till och med ska försöka se The Tonight Show på NBC innan man somnar :-)
Blir en tidig frukost och utcheckning för att vi ska kunna se mycket av LA för på kvällen/natten ska vi dra tillbaka till Benny/Vegas.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Säg till Benny att gå till läkaren, med ett intyg om att han är sjuk-mycket lättare få ersättningen från försäkringsbolaget!
FN

Anonym sa...

Fanns det ingen räkrulle ;)

/ Rami