fredag 16 juli 2010

@Home

Japp då är man hemma och tillbaka i nått som kan kallas vardag.
Men först lite om vad som hände sista dagen i Vegas.

Vi ställer klockan för att ha en dryg timme på oss att packa ihop allt och checka ut kl.12.
Det är verkligen på marginalen att alla grejer går ner i väskorna men det funkar.
Jaha hur ska vi slå ihjäl 5-6 timmar i Vegas innan bilen ska lämnas tillbaka.
Vi börjar med en snabbt besök på Riviera där Pekka vill filma lite. Sen är det buffe dax och vi väljer att åka till Silverton där vi aldrig varit. Det ligger en bit utanför centrum men går rätt snabbt att komma dit. Framme vid buffen så är den stängd men öppnar kl.16 igen.
Jaha drygt 2.5h att spendera på slots :-)

Börjar med att bli medlem så man får ännu ett medlemskort och där får vi redan på att just idag fyller Silverton 13 år och det firar dom vid akvariet. Så vi går dit där bjuder dom på en t-shirt och en cupcake för alla medlemmar. Sen börjar vi grinda lite slots men inga direkt stora framgångar :-)

Riktigt hungriga hänger vi på låset kl.16 och är några av dom första som kommer in. Det är en bra buffe och en fin matsal. Vi blir som vanligt nöjda och mätta.
Inte mycket att vänta på längre så vi drar för att lämna tillbaka bilen hos Dollar.
Allt går snabbt och smärtfritt och det blir buss till flygplatsen och ganska snabbt har vi checkat in. Tobbes väska väger lite för mycket men han lyckas plocka ur sin och i min väska så vi båda hamnar precis på gränsen och slipper extra avgifter.

Nu är planet försent en dryg timme så blir en hel del väntande där jag passar på att spela lite nätpoker under tiden (går plus ett par dollar). Resan till London tar drygt 9 timmar och det är svårt att sova men lyckas väl slummra lite men ryggen och nacken gör rätt ont under resan.
Väl framme i London har vi inte så lång tid på oss innan planert till Stockholm ska lyfta men även där är det förseningar så blir till att vänta. Tillslut får vi redan på vilken gate vi ska till och sen är vi på väg hemåt. Resan tar bara drygt 2 timmar och här lyckas jag sova iaf över en timme. Så resan går rätt snabbt iaf och kl.20.45 är vi på svensks mark igen.

Nu är det bara hoppas väskorna oxå har tagit samma väg. Tobbes och min kommer bland dom första på bandet men Pekkas kommer inte alls.....
Så nu blir det köande för Pekka för att kolla var väskan är och när han kan få den. Väskan kommer med nästa plan kl.00.30 så dom skickar hem den till Pekka.
Vi går ut och träffar Benny som är på plats för att hämta upp oss. Sen börjar en smärtfri bilresa till hemmaplan. Strax före midnatt är jag hemma och efter lite letande i väskorna hittar jag även nycklarna så jag kommer in. Blir lite av en chock att ha 30 grader inomhus och försöka sova det var inte lätt. Var är Ac:n ?

Det var hela rapporteringen från Vegas resan. Bloggen kommer väl inte att dö helt nu men det blir klart färre uppdateringar. Men ska försöka lägga upp en hel del bilder/filmer från resan.
Så fortsätt kolla här lite då och då :-)

Kan avslöja att man inte bör missa Summer Bigstack på klubben den 31/7 kl.11.45
Där kommer uppföljaren av Dansande Gamblers att visas :-)
Den här gången utan Anders men med Tobbe och Benny istället.
Ni som sett ettan vet vad jag menar......

Inga kommentarer: