söndag 4 juli 2010

Dag 16 - Hästen

Vi sover länge och idag ska Benny åka hem till Sverige, Petter lämnade oss igår.
På eftermiddagen kör vi Dancing heads det blir en liten uppföljare till succen från 2007, ni som sett det vet vad jag menar :-)
Sen är det dax att dumpa Benny på flygplatsen och efter det drar vi till Caesars Palace för turre eller cg grind. Pekka kör turren men Tobbe och jag väntar in Västerås-gänget då vi funderar på att öppna en low limit horse cg. Under tiden tar vi en runda på strippen och ser Bellagios fontänshow.

Lite senare möter vi Rami,Veronika,Joge och Olle utan för Caesars pokerrum. Vi kollar om det går att öppna ett HORSE 3/6 limit bord och det gör dom nästan direkt. Nu ska det slaskas och vi beställer in lite billiga drinkar. Vi har riktigt kul och det slaskas i alla spela. Från och till så kommer det in några andra snubbar på bordet men annars är det bara vi 6 svenskar. Rami har beställt bord på Pure så runt midnatt avslutar vi slask hästen :-)
Jag backar lite men var kul ändå och hoppas vi kan göra om det.
Tyvärr åker Pekka ut med KK mot AA och QQ (som vinner) i turren.Vi drar tillbaka till hotellet för att softa och ladda inför Golden Nugget imorgon.

Inga kommentarer: