lördag 14 juli 2007

Veckans poker

Har ju semester så jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen :-)
Men nu är det dax. En liten rapport på vad som hänt under veckan.

Ganska händelselös måndag där resultatet tillslut blir lite minus. Men vara nära pris i alla turneringar jag spelade så hade inte marginalerna med mig.

Tisdag eller kanske ska skriva tilt-tisdagen. Vann ingenting och blev hela tiden brutalt utdragen i Omaha cg och backade på allt. En riktigt dålig dag som jag sällan brukar ha (som tur är)....

Onsdag och Team Ufo kör Mansion 100k på klubben med alla tre är där och vi kör tre konton.
Som vanligt åker jag ut med AK mot A3 (han ställer in på knappen jag synar på SB). Ingen i teamet lyckas och det är väldigt tungt nu.
Spelar sen lite Omaha cg och blir som vanligt utklonkad på river i två jättepotter.

Startar även ett litet projekt på Svenska Spel där jag har 12kr kvar på kontot.
Ska försöka bygga upp det till en spelbar summa. Lyckas i Americana dubbla upp och sen lite Hu och Omaha spel så har jag runt 50kr :-) Fortsättning följer...

På kvällen när jag kommer hem kör jag av en slump en satellit på Pokerstars till deras Daily 50.000$ garanti. Det är en 5 dollar rebuy turbo satellit precis sådana som jag inte brukar spela.
Första handen har jag AQ och ställer in mot A7 och han klonkar så klart 7:an.
Rebuyar och då alla slaskar så dubblar jag lätt upp och sen blir det en addon. Glider ganska lätt in bland dom 65 som får en plats till finalen.

Kl.21 börjar finalen med 1220 spelare. Jag får inga kort men strukturen på Pokerstars är bra så man har gott om tid att vänta på händerna. Det kommer inga kort så jag får lov att ställa på allt möjligt men lyckas håll mig flytande. Är 180 priser och jag lyckas få QQ och dubbla i rätt läge och tar mig ITM. Väl där så satsar men ju alltig högre och jag har någon coinflip med 1010 mot AK som jag vinner. Spelar stablit och säkert och tillslut är jag på finalbord !!
Första priset är 13k dollars så det är lite spännande. Får tyvärr inga bra kort men får stjäla lite blinds i position och några spelare åker ut. Vi är 7 kvar och jag ligger 6:a med runt 250k marker.
Men blinds och ante så är potten 38k vilket man ju måste försöka sno ibland. Tyvärr går min A3 rakt in i 10 10 så jag åker ut på plats 7.
Det gav iaf 1500 dollars och veckan är räddad :-)

Torsdag och åker till Stockholm för att kolla på Schack-SM. Ett SM i schack håller på i två veckor och när jag besöker dom så är det bara några dagar kvar. Under 1992 till 2005 spelade jag själv SM minst en vecka och på en massa olika orter i Sverige. Sen har ju pokern tagit över och nu finns det bara tid/lust att besöka det under en dag :-)
Motivationen att åka till Stockholm fanns ju också delvis för att vi sen ska besöka Casino Cosmopol för att spela lite cashgame.

Så vid kl.21 blev det Cosmopol och cashgame. Sätter mig på det första nystartade bordet som blev ett 50/50 NL. Lite väl högt men testar väl. Är med i 8 givar och ca 10-15 min innan jag är gul och tiltad........
Jag har SB och då en i tidig position höjt till 200 med flera syn så väljer jag oxå att syna med KJ.
Flopp: K Q 5
jag checkar och det gör alla andra oxå.
Turn: 3
jag checkar och BB satsar 800 (potten är på 1000) alla viker även den fulla fisken. Jag känner mig ganska säker på att jag leder så tar en chans och går all in
Han steker länge men synar iaf tillslut med Q 10 (potten på nästan 6000).
River: Q..................... TILT !!!!!!!!
Lämnar snabbt bordet och går runt i tiltdimman resten av kvällen.

Fredag och Mansion dax igen på klubben med hela teamet. Vi gör kanske en del dåliga spel och det blir inget pris idag heller. Det är verkligen iskallt, är nån som tycker synd om oss ? :-)
Spelar lite cg på kvällen och backar lite på Omaha.

Nu är jag grymt laddad för spel på klubben idag. Vi kör en Deepstack 20000 marker med WSOP 2007 sturktur. Så det kan bli mycket bra poker. Hoppas på finablord och väl där så kan jag lika gärna vinna allt :-)

Inga kommentarer: