lördag 20 juni 2015

Dag 4 - fredag 19/6

Börjar dagen med att vakna tidigt och får för mig att börja blogga så skriver dag 1-3 på morgonkvisten. Sen drar vi till en bank och Anders fyller på pokerkassan. Frukost blir till en lunchbuffé på Palace Station och tack vare LVA (en rabattkupong bok) har vi halva priset. Så vi betalar lite under 4 dollar per person. Som vanligt har dom en massa gott och men man försöker ändå hålla igen lite men det funkar väl sådär :-)
Efter buffén slänger jag in 5 dollar på en maskin och några minuter senare plockar jag ut 17 dollar så buffén blev en vinstaffär.

Det blir en shoppingdag och jag köper väl 8-10 tröjor plus ett par jeans och 2 par skor så Visa kortet glöder. Värmen är brutal och idag var det nytt årsrekord på 114 fahrenheit. Tyvärr så spekulerar vädertjommarna att det kanske ska gå att slå ett värmerekord från 1956, bara hoppas dom har fel.

I den värsta hettan så besöker vi Rio där man parkerar utomhus ett par hundra meter från lokalen och det är en coinflip om man ska överleva promenaden. Den här gången gick det bra :-)
Jag köper in mig till morgondagens 1500$ WSOP Event 42 Extended play. Ska bli så kul att äntligen göra debut i WSOP  bara hoppas man slipper oturen och kanske till och med ha lite tur.

Vi tankar upp hyrbilen och drar tillbaka till hotellet med en massa kassar. Är full fart i Vegas nu då EDC (en stor festival) ska starta och dom räknar med över 400k besökare på 3 dagar.
Vi softar lite rummet sen går vi en runda på ett par casinon och kör slots helt utan framgång.
Tror Pekka och Anders även idag ska testa cg borden (blandade resultat igår).
Blir en liten macka på Subway och sen sängen för att vara fulladdad inför morgondagens turnering.

Håll koll på Facebook där ska jag försöka uppdatera under turneringen.
Sitter iaf på Bord 53 seat 6 i Brasilia rummet.


Inga kommentarer: